top of page

oma Dits

het verhaal achter de naam

Dits hoed_uitsnede.jpg
IMG_0886_kleine_oma_dits_edited_edited.j

Mijn oma Dits verscheen bij iedere gelegenheid in een passende outfit, tot in de puntjes verzorgd. Ze hield van hoeden, bontjes (dat kon in die tijd nog), mooie sieraden enzovoorts. Mijn broer en ik noemden haar ook wel 'oma hoed'. Haar perfectie en oog voor detail zitten ook in mijn DNA. De naam voor mijn bedrijf lag dan ook veel dichterbij dan ik in eerste instantie dacht. Na lang brainstormen was ik eruit en kon de naam voor mijn bureau niets anders worden dan dit's!

 

dit's grafisch ontwerp is opgericht in september 2007

dit's me

de persoon achter dit's

Marieke van dit's grafisch ontwerp groningen
IMG_6695.jpg

Dit ben ik, Marieke van der Vliet, de persoon achter dit's. In 2005 heb ik mijn opleiding aan Academie Minerva afgerond met het project ‘Een broertje met vieze handen’. Eind 2005 mocht ik komen werken bij strategisch ontwerpbureau viervier in Rijswijk. Maar Groningen bleef trekken, dus keerde ik terug naar het Noorden waar ik nog een jaar bij een bureau in de stad gewerkt heb. Ik zocht meer uitdaging dus...

 

Een eigen ontwerpbureau

Eind 2007 startte ik voor mijzelf onder de naam dit's grafisch ontwerp en nog elke dag werk ik met veel plezier als zzp-er aan verschillende creatieve projecten voor grotere en kleinere bedrijven en (overheids)organisaties.

 

Dingen die ik leuk vind
Daarnaast ben ik in 2019 gestart met dingendieikleukvind.nl. Een digitale omgeving waar alle dingen die ik leuk vind samenkomen.

 

Dingen die ik leuk vind om te maken (eigen werk), maar ook dingen die ik leuk vind om samen te stellen tot een collectie van mooie items. Al deze mooie dingen zijn te koop in mijn webshop.

bottom of page