oma Dits

het verhaal achter de naam

Dits hoed_uitsnede.jpg

Mijn oma Dits verscheen bij iedere gelegenheid in een passende outfit, tot in de puntjes verzorgd. Ze hield van hoeden, bontjes (dat kon in die tijd nog), mooie sieraden enzovoorts. Mijn broer en ik noemden haar ook wel 'oma hoed'. Haar perfectie en oog voor detail zitten ook in mijn DNA. De naam voor mijn bedrijf lag dan ook veel dichterbij dan ik in eerste instantie dacht. Na lang brainstormen was ik eruit en kon de naam voor mijn bureau niets anders worden dan dit's!

 

dit's grafisch ontwerp is opgericht in september 2007

IMG_0886_kleine_oma_dits_edited_edited.j

dit's me

de persoon achter dit's

Marieke van dit's grafisch ontwerp groningen
 

Dit ben ik, Marieke van der Vliet, de persoon achter dit's. In 2005 heb ik mijn opleiding aan Academie Minerva afgerond met het project ‘Een broertje met vieze handen’. Eind 2005 mocht ik komen werken bij strategisch ontwerpbureau viervier in Rijswijk. Maar Groningen bleef trekken, dus keerde ik terug naar het Noorden waar ik nog een jaar bij een bureau in de stad gewerkt heb. Ik zocht meer uitdaging dus...

 

Een eigen ontwerpbureau

Eind 2007 startte ik voor mijzelf onder de naam dit's grafisch ontwerp en nog elke dag werk ik met veel plezier als zzp-er aan verschillende creatieve projecten voor grotere en kleinere bedrijven en (overheids)organisaties.

 

Dingen die ik leuk vind
Daarnaast ben ik in 2019 gestart met dingendieikleukvind.nl. Een digitale omgeving waar alle dingen die ik leuk vind samenkomen.

 

Dingen die ik leuk vind om te maken (eigen werk), maar ook dingen die ik leuk vind om samen te stellen tot een collectie van mooie items. Al deze mooie dingen zijn te koop in mijn webshop.

Om je een idee te geven vind je hieronder foto's van het instagram account van @dits_dingendieikleukvind.nl

IMG_6695.jpg
 

werkwijze

dit kun je verwachten

_MG_3894_Bew.png

Een ‘klik’ is belangrijk voor het behalen van een mooi eindresultaat. Daarom kom ik graag altijd eerst langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, het liefst op locatie. Zo kan ik een goede indruk krijgen van het verhaal achter de organisatie, de mensen en de sfeer.
 

Een traject bestaat in de meeste gevallen uit 4 fases, lees er hieronder meer over.
Tijdens elke fase houden we nauw contact over de voortgang en ontwikkelingen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en welke richting we op gaan en voorkomen we dat je zomaar ineens een eindresultaat voor je neus heb waarmee je helemaal niet blij bent.

rooster

BRIEFING & VOORSTEL

Een goede briefing is het halve werk!

We bespreken uitgebreid doelstellingen, wensen en ideeën. Op basis daarvan komen we samen tot een heldere en scherpe formulering van de opdracht. 

 

Na ons gesprek schrijf ik een voorstel. Daarin staan een samenvatting van ons gesprek, de opdracht-omschrijving, de belangrijkste aandachtspunten, een indicatie van de kosten en een planning.

1