oma Dits

Mijn oma Dits verscheen bij iedere gelegenheid in een passende outfit, tot in de puntjes verzorgd. Ze hield van hoeden, bontjes (dat kon in die tijd nog), mooie sieraden enzovoorts. Mijn broer en ik noemde haar ook wel 'oma hoed'. Haar perfectie en oog voor detail zitten ook in mijn DNA. De naam voor mijn ontwerpbureau lag dan ook veel dichterbij dan ik in eerste instantie dacht. Na lang brainstormen was ik eruit en kon de naam voor mijn bureau niets anders worden dan dit's!

 

dit's grafisch ontwerp is opgericht in september 2007

de persoon achter dit's

dit's me

Dit ben ik, Marieke van der Vliet, de persoon achter dit's. In 2005 heb ik mijn opleiding aan Academie Minerva afgerond met het project ‘Een broertje met vieze handen’. Eind 2005 mocht ik komen werken bij strategisch ontwerpbureau viervier in Rijswijk. Maar Groningen bleef trekken, dus keerde ik terug naar het Noorden waar ik nog een jaar bij een bureau in de stad gewerkt heb. Ik zocht meer uitdaging dus...

 

Een eigen ontwerpbureau

Eind 2007 startte ik voor mijzelf onder de naam dit's grafisch ontwerp en nog elke dag werk ik met veel plezier als zzp-er aan verschillende creatieve projecten voor grotere en kleinere bedrijven en (overheids)organisaties.

 

Dingen die ik leuk vind
Daarnaast ben ik in 2019 gestart met dingendieikleukvind.nl, Een digitale omgeving waar alle dingen die ik leuk vind samenkomen. Dingen die ik leuk vind om te maken (vrij werk), maar ook dingen die ik leuk vind om samen te stellen > een webshop met een collectie van mooie dingen.

dit's mijn werkwijze

Een ‘klik’ is belangrijk voor het behalen van een mooi eindresultaat. Daarom kom ik altijd eerst langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek op locatie. Zo kan ik een goede indruk krijgen van het verhaal achter de organisatie, de mensen en de sfeer.

BRIEFING & VOORSTEL

Een goede briefing is het halve werk!

We bespreken uitgebreid doelstellingen, wensen en ideeën. Op basis daarvan komen we samen tot een heldere en scherpe formulering van de opdracht. 

 

Na ons gesprek schrijf ik een voorstel. Daarin staan een samenvatting van ons gesprek, de opdracht-omschrijving, de belangrijkste aandachtspunten, een indicatie van de kosten en een planning.

1

 
 
 
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2020 Marieke van der Vliet / dit's grafisch ontwerp / een grafisch ontwerpbureau in Groningen
 

dit's-logo-site_ZWART_anima.gif
  • Instagram