top of page

Ontwikkeling

projectstijl

pro

1440

Kennismaken en babbelen

Samen gaan we in gesprek over je bedrijf, het evenement of het project. We bespreken de wensen en ideeën met betrekking tot de projectstijl.
We brainstormen over de doelgroep, de look and feel en de boodschap die je wilt overbrengen. Na ons gesprek vat ik alles samen in een uitgebreid document, dit document stuur ik je toe of we lopen hem gezamenlijk door. Zitten we op één lijn, dan ga ik aan de slag.  


Conceptontwikkeling & ontwerp

Ik ga op zoek naar aanknopingspunten en ontwikkel verschillende conceptschetsen. Daarnaast doe ik een breed onderzoek naar passende typografie en kleuren. Dit alles vat ik samen in een moodboard, zodat je een goed totaalbeeld krijgt van de beoogde uitstraling en sfeer. 

Overleg

We bespreken de hierboven genomen stappen uit het ontwerpproces en ik presenteer je twee logo voorstellen. Eén van de voorstellen werk ik verder uit naar een definitief logo.
 

Uitwerking

Bij de uitgewerkte versie van het logo ontwikkel ik bijbehorende beeld- en stijlelementen. Om te laten zien hoe je elementen en het logo (de projectstijl) zou kunnen toepassen ontwerp ik een aantal voorbeeld toepassingen.

Wat je krijgt

Van het definitieve logo ontvang je van mij een versie voor beeldscherm en een versie die geschikt voor drukwerk +

een versie van het logo geschikt voor Social Media (Instagram, Facebook en LinkedIn).

Een
header voor social media, geheel ontworpen in jouw nieuw stijl.

 

Daarnaast ontvang je een creatief ontwerp voor een visitekaartje, briefpapier en met vriendelijke groetkaart. 
Ook krijg je van mij een digitaal boekje met daarin je eigen kleurenpalet & kleurcodes + een overzicht van de designregels voor jouw stijl.

Een aantal voorbeeld toepassingen van de projectstijl. Deze kunnen natuurlijk verder uitgewerkt worden wanneer je dat wilt. 

Ontwikkeling projectstijl is een traject van ongeveer 6 weken. 
 
Ook online meteen je gezicht showen?
Met alle liefde richt ik ook een webpagina voor je in, zodat je ook online meteen je gezicht kunt laten zien. Ik werk daarbij met wix.
 
De kosten voor het inrichten van één wix-pagina liggen rond de € 200,-
(exclusief de kosten voor wix, een wix-website heb je al vanaf €80,- per jaar) 
bottom of page